Реклама

Adobe приносить Illustrator на iPad

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У листопаді минулого року компанія Adobe представила Photoshop для iPad , а тепер ще одна велика програма Adobe пробивається до планшета Apple. Як повідомляється, Adobe приносить Illustrator на iPad.

Adobe приносить Illustrator на iPad

Запуск Illustrator для iPad відбувся після кількох місяців бета-тестування , і, як і Photoshop, Illustrator для ‌iPad‌ привносить основну функціональність, знайому користувачам Illustrator, у форм-фактор планшета. Illustrator для ‌iPad‌ переробляє роботу Illustrator для сенсорного екрану та для Apple Pencil .

Adobe прагнула зробити Illustrator для ‌iPad‌ інтуїтивно зрозумілим та простим у використанні, не жертвуючи ключовими інструментами Illustrator. Adobe каже, що хоча інтерфейс здається простим під час першого запуску програми, додаткові можливості стають доступними під час роботи.

Adobe приносить Illustrator на iPad

 Adobe зосередився на безшовних з’єднаннях між пристроями та сумісності файлів, тому файли, створені на ‌iPad‌, можна відкривати на робочому столі та навпаки.

Adobe приносить Illustrator на iPad

Малювання в Illustrator для ‌iPad‌ простіше, ніж на робочому столі, завдяки ‌Яблучному олівцю‌, що робить графіку простішою, ніж будь-коли. Illustrator для ‌iPad‌ додає нові функції, такі як радіальне, сітчасте та дзеркальне повторення для унікального досвіду дизайну планшета, що спрощує створення візерунків, а також користується унікальними перевагами камери ‌iPad‌.

Рекомендуємо: Компанія Adobe Зробила Додаток Для Смартфонів.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple відправила на “смітник” свої культові смартфони

Компанія Apple має список моделей свого бренду, які не купляють протягом п’яти років. До таких моделей припиняють випускати комплектуючі....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -