Реклама

Акаунти Facebook захистять від злому апаратними ключами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Глава відділу безпеки Facebook Натаніель Глейхер (Nathaniel Gleicher) повідомив, що акаунти Facebook захистять від злому апаратними ключами.

Глейхер сказав, що компанія розглядає можливість відправки ключів безпеки публічним особам і що інші користувачі зможуть купувати такі ключі у роздрібних продавців особисто і через Інтернет і реєструвати їх в своєму обліковому запису Facebook.

Апаратні ключі доповнюють програму безпеки Facebook Protect, яка в даний час обмежена політиками, партійними посадовцями, урядовими агентствами, співробітниками виборчих органів і всіма, у кого є підтверджена сторінка Facebook, пов’язана з виборчим процесом.

Глейхер сказав, що Facebook хоче розширити програму Protect на більшу кількість облікових записів в наступному році, приділяючи особливу увагу журналістам, правозахисникам і знаменитостям, а також користувачам в країнах, де очікуються вибори.

"Той факт, що ви не є генеральним директором або політичним кандидатом, не означає, що ви не є відомою людиною в своїй області і не є метою хакерської атаки. Наша теза полягає в тому, що ви повинні захищати облікові записи, тому що кожен скомпрометований актив може стати інструментом, який зловмисники використовують для заподіяння шкоди."

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourceaxios
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Поширилися якісні зображення смартфона Nokia 7.3

Раніше повідомлялося, що на події Nokia Mobile (22 вересня) буде представлено смартфон Nokia 7.3. Однак це так і не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -