Реклама

Аксесуари Lenovo Gears доступні до покупки

Останні Новини

Аксесуари компанії Lenovo під брендом Lenovo Gears доступні до покупки. Мова йде про бездротову мишу M600 та підвісну лампу. Продажі даних новинок стартують з 25 серпня в офіційних магазинах Lenovo.

Аксесуари Lenovo Gears доступні до покупки

Бездротова миш Lenovo Gears M600 досить велика, її вага становить 107 грам, а розміри – 127,32 × 68,2 × 42,05 мм. Щодо підключення миші, то тут є можливість дротового підключення, бездротового на 2,4 ГГц та через Bluetooth 5.0. Миша сумісна з ОС Windows 10 та новішими версіями. Отримала M600 до 200 годин роботи в режимі очікування, датчик PAW3335, можливість налаштування DPI. Ціна встановлена у розмірі 33 дол.

Підвісна лампа Lenovo Gears Display отримує адаптивну функцію яскравості, що дозволяє їй регулювати освітлення, залежно від навколишнього світла. Індекс кольоропередачі джерела світла тут вище Ra95. Коштуватиме лампа близько 21 дол.

Рекомендуємо: Проведено Перший У Світі Тест Комунікацій IoT 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Україні з смартфоном Samsung Galaxy S21 можна отримати додаткові ґаджети

В Україні з смартфоном Samsung Galaxy S21 можна отримати додаткові ґаджети, а саме бездротові навушники, або ж мітки Galaxy...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -