Реклама

Аналітики прогнозують крах гри Cyberpunk 2077

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Схоже, безпрецедентний запуск Cyberpunk 2077 з мільйоном одночасних гравців був явищем короткочасним. Сьогодні ми дізналися, що аналітики прогнозують крах гри Cyberpunk 2077. Якщо і не повний крах, то гра буде на такому рівні, що в неї мало людей захоче пограти. Аналітики сервісу GitHyp порахували відтік аудиторії в грі і зробили висновок, що геймери кидають Cyberpunk 2077 набагато швидше, ніж The Witcher 3: Wild Hunt.

Згідно Аналізу, Cyberpunk 2077 втрачає гравців на 79% швидше The Witcher 3: Wild Hunt. Однозначно, якісь конкретні висновки ще робити рано, але все йде до того, що поки CD Projekt випустять виправлення графіки та інших багів, то в гру не буде кому грати.

Аналітики GitHyp порівнюють ігри з різною тривалістю: проходження «Відьмака» займає в середньому в два-три рази більше часу, ніж Cyberpunk 2077. Крім того, навіть «розгубивши» майже 80% аудиторії, прямо зараз Cyberpunk 2077 показує більший онлайн, ніж рекордний показник The Witcher 3 за весь час.

Одним словом, аналітика говорить тільки про одне: більшість людей закінчує одиночне проходження гри за місяць. Варто враховувати, що багато хто вирішив відкласти Cyberpunk 2077 до кращих часів, а незабаром ми побачимо реліз DLC, тому в CD Projekt ще є шанс врятувати свою гру, яка вийшла надзвичайно сирою та проблемною.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

WhatsApp почне читати особисті переписки користувачів

Не так давно, WhatsApp разом з Facebook були центром скандалу і проблемою тоді була нова політика конфіденційності в месенджері,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -