Реклама

Android 12 буде ідеально підходити для мобільних ігор

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як відомо, мобільний геймінг стає все більш популярним, а значить кількість геймерів стає все більша і більша. Смартфони під яким управлінням є найпоширеніші серед геймерів? Звісно, що на Android, тому цілком логічно в Google працюють над його вдосконаленням, щоб максимально задовольнити потреби всіх користувачів. Так ось, для геймерів хороша новина, оскільки Android 12 буде ідеально підходити для мобільних ігор.

Як відомо, сучасні мобільні ігри вже далеко не такі, як були декілька років тому і стали вони набагато "важчими" і більш вимогливими. Найпершою проблемою, з якою стикалися всі власники андроід смартфонів було те, що ігри запускалися досить довго і в цілому, час, який було потрачено від початку завантаження гри в фірмовому магазині до першого успішного запуску був досить тривалим. Саме з цим в Google і вирішили боротися, щоб скоротити цей час в два рази.

Нова функція, яку представили в Гугл, отримала назву "Play as you download" (грай під час завантаження). Особливістю даної функції є те, що в гру можна починати грати зразу після початку її завантаження. Якщо конкретніше, то після початку завантаження гри, для вас вже будуть доступні перші рівні для проходження.

Як запевняють в Google, дана функція буде доступна для всіх смартфонів під управлінням Android 12 та версій, які вийдуть в майбутньому.

Також нещодавно стало відомо, чому Android – смартфони потрібно чистити від сміття, а iPhone – ні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11

У компанії Tecno, з’явився смартфон, який отримав бета-версію Android 11 Beta 1. Отримав її останній смартфон компанії - Tecno...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -