Реклама

Android 13 доступний для серії смартфонів Samsung Galaxy S22

Останні Новини

Оновлення One UI 5 на основі Android 13 доступне для серії флагманських смартфонів Samsung Galaxy S22. Раніше оновлення тестувалось, тепер користувачі можуть повністю оцінити роботу найновішої версії операційної системи на смартфонах Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra. Правда тут є один нюанс, на даний момент оновлення отримали лише смартфони Galaxy S22 із Exynos 2200. Тобто, оновлення доступне поки лише в певних регіонах, не на усіх ринках одночасно.

Отримало оновлення версію мікропрограми S90xBXXU2BVJA та доступне в таких країнах – Великобританія, Норвегія, Італія та Іспанія, Швейцарія. Решту країн Європи повинні отримати оновлення One UI 5 на основі Android 13 також сьогодні до кінця дня. Перевірити чи доступне вам оновлення ви можете перейшовши в налаштування, далі «Оновлення програмного забезпечення» і там же ж можете його завантажити та встановити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Qualcomm пояснили неочікуваний вибір назви для Snapdragon 888

Вчора ввечері американський виробник Qualcomm провів захід Snapdragon Summit 2020 року, на якому була анонсована флагманська мобільна однокристальна система...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -