Реклама

Apple iPhone 15 Pro отримає процесор із вражаючою продуктивністю

Останні Новини

Сьогодні в мережі було помічено результати тестування продуктивності наступного покоління процесорів Apple SoC для смартфонів і планшетів. Мова йде про процесор A17 Bionic, що базуватиметься на трьох-нанометровому техпроцесі від TSMC, результати якого розміщені на GeekBench. Отримають новий процесор такі пристрої як Apple iPоhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, а отже, продуктивність цих пристроїв повинна бути вражаючою.

Окрім продуктивності та нової технології виготовлення напівпровідників, даний процесор також несе за собою і значне збільшення витрат, зокрема на саме виробництво. Таким чином і ціни на нові моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max варто очікувати вищими. Щодо самих результатів тестування, то в тесті GeekBench 6 одноядерному, процесор A17 Bionic отримав 39863 балів, а в багатоядерному – 8841 бал. Якщо порівнювати дані результати із тестуванням процесора A16 Bionic, то останній отримав 2504 бали  в одноядерному тесті та 6314 у багатоядерному. Тобто, новий процесор повинен запропонувати нам практично підвищення продуктивності на 40-60%.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему украинцам рекомендуют прикрывать камеру в банкомате, при введении пин-кода?

Стаття доступна українською...Большая часть населения Украины пользуется банковскими услугами, среди самых популярных стоит отметить наличие банковской карты и расчет...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -