Реклама

Apple почала вдосконалювати свій Face ID

Останні Новини

Компанія Apple почала проводити розробки, що б вдосконалювати свій Face ID та інші біометричні системи безпеки. Основна мета – це уникнути будь-яких змін людини, що має проблему подібного вигляду. До прикладу, проблему близнюків чи інших проблем структурованості обличчя. Для попередження виникнення такого типу проблем, Apple планує відображати вени користувачів. А саме, датчик буде фіксувати вени та їх розміщення завдяки інфрачервоному датчику.

Apple почала вдосконалювати свій Face ID

Загалом, чи справді буде розроблена така система, та коли ми побачимо її на смартфонах поки невідомо. Також, варто зазначити, що помилкові позитивні результати при використанні Face ID є поодинокими. Але все-таки, така ймовірність існує. Будемо слідкувати за подальшими кроками Apple в даній розробці.

Рекомендуємо: Стилус Apple Pencil Буде Переносити Реальні Кольори В Цифрові.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Gaming-монітор LG UltraGear 27GL850 IPS

LG UltraGear 27GL850 IPS – це перший ігровий монітор IPS, в якого швидкість відгуку пікселів рівна 1 мс GTG, надзвичайні кольори, а також чистий темп руху.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -