Реклама

Apple поділилася порадами, які дозволять контролювати вашу конфіденційність на iPhone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно Apple поділилася порадами, які дозволять контролювати вашу конфіденційність на iPhone. Як відомо, додаток Apple Tips на iOS існує вже деякий час, і компанія постійно оновлює його новим вмістом протягом багатьох років. Тепер нова колекція порад щодо конфіденційності додана з рекомендаціями Apple щодо зміни налаштувань конфіденційності iPhone.

Протягом останніх місяців Apple, як ніколи, була зосереджена на конфіденційності. Це включає нові ресурси для забезпечення вашої конфіденційності на пристроях Apple , нову функцію конфіденційності для відстеження оголошень, встановлену незабаром, дебют ярликів конфіденційності додатків iOS , нові оголошення про конфіденційність та навіть підтримку Google .

Тепер програма Apple Tips має нову колекцію з 9 пропозиціями щодо «контролю над своєю інформацією» та того, як змінити налаштування конфіденційності iPhone (iPad теж). Ви, напевно, знаєте про деякі або навіть більшість із них, але ви можете дізнатися щось нове, і завжди добре провести огляд конфіденційності / безпеки.

9 порад від Apple

  • Якщо у вас немає програми Apple Tips, ви можете завантажити її з App Store безкоштовно (працює і на iPad)
  • Ви можете побачити сповіщення про нову колекцію конфіденційності, але якщо ні, відкрийте програму
  • Проведіть трохи вниз, щоб знайти конфіденційність
  • 9 порад включають: Увійти в Apple, автоматично згенерувати паролі з iOS, перевірити рекомендації щодо захисту пароля, зрозуміти, коли програми використовують вашу камеру / мікрофон , приховати попередній перегляд повідомлень , як поділитися приблизним місцезнаходженням , приховати фотографії з бібліотеки , користуватися приватним та перегляньте звіт про конфіденційність Safari
Apple поділилася порадами, які дозволять контролювати вашу конфіденційність на iPhone
Apple поділилася порадами, які дозволять контролювати вашу конфіденційність на iPhone
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi роздає подарунки при покупці смартфонів Mi 10T

Компанія Xiaomi вчора офіційно представила смартфони Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro, які стали одними з найдоступніших флагманів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -