Реклама

Apple втратила 100 млрд доларів через iPhone 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Apple втратила 100 млрд доларів через iPhone 12. Протягом довгих років Apple регулярно випускала нові iPhone у вересні.

Серія смартфонів Apple iPhone 12 надійшла в продаж рівно тиждень тому, при цьому смартфони з’явилися в продаж пізніше, ніж зазвичай, що призвело до різкого падіння продажів iPhone за підсумками завершення кварталу. Як повідомляє Reuters, акції компанії з Купертіно впали більш ніж на 5% після публікації фінансового звіту (на момент публікації замітки акції ще трохи подешевшали).

Це призвело до падіння ринкової вартості компанії на 100 мільярдів доларів. Нагадаємо, протягом довгих років Apple регулярно випускала нові iPhone у вересні. Але через тривалу пандемії коронавіруса компанії довелося відкласти випуск нових смартфонів на цілий місяць.

Незважаючи на те, що продажі комп'ютерів Mac і навушників AirPods за цей період зросли, а загальний дохід і прибуток перевершив очікування, продажі iPhone впали на 20,7% до 26,4 млрд доларів. Глава Apple Тім Кук (Tim Cook) заявив, що «5G - це можливість, яка випадає раз на десятиліття. І ми дуже раді появі iPhone 12 на ринку саме в цей момент. Те, що ми спостерігаємо на початку перших п'яти днів, вселяє в нас велику впевненість в те, що Китай повернеться до зростання в поточному кварталі ».

Читайте також: IPhone 12 Страждає Швидким Відшаруванням Фарби.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск телевізора Xiaomi Mi TV LUX Pro

Сьогодні, відбувся запуск телевізора Xiaomi Mi TV LUX Pro 8K 5G із діагоналлю 82 дюйма. Запуск відбувся у Китаї...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -