Реклама

Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії. Вони вже видалили додаток Vybe Together із AppStore, який дозволяв користувачам організовувати таємні вечірки, які порушували б правила соціальних дистанцій у багатьох містах.  

На момент написання статті додаток не був доступним в App Store від Apple. У профілі програми в Instagram написано: “App Store збив нас !!! Ми повернемося !!”

Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

“Міс грає в пивний понг, фліртує з незнайомцями та взагалі просто вибухує з екіпажем? Вайб тут для вас”, – йдеться в тексті на неіснуючому веб-сайті програми . У слогані програми було написано: “Будьте повстанцями, вечірка”.

Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

The Verge поспілкувався з одним із співзасновників додатка, який сказав, що додаток мав кілька тисяч користувачів, а також ще кілька тисяч у списку очікування. Він підтвердив, що Apple вилучила програму з App Store. 

Про програму не було широко відомо, поки у вівторок репортер The New York Times Тейлор Лоренц не оголосив про це у Twitter. 

На сторінці поширених запитань про додаток зазначається, що додаток є "компромісним", призначеним для просування "невеликих зборів", а не "великих вечірок". Однак навіть невеликі зібрання можуть бути небезпечними, а також незаконними під час пандемії COVID-19. 

На сторінці програми в Instagram досі є публікація, в якій написано: "Знайди свій вайб. Місцеві винні вечори, ігри на пивний понг і танці в квартирі поруч з тобою".

Додаток, очевидно, мав обмежений доступ - він мав 25 рейтингів в App Store до того, як його видалили, а його сторінка в Instagram на момент написання статті має 795 підписників. Однак добре, що Apple швидко зреагувала і закрила його.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemashable
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Телевізор Samsung UE55NU7409 Smart TV

Телевізор Samsung UE55NU7409 Smart TV — недорогий та добре обладнаний телевізор Ultra HD з підтримкою HDR10, потрійним тюнером та якісним металевим корпусом.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -