Реклама

AppleCare Plus буде покривати ремонт не обмежену кількість разів

Останні Новини

Хто з тих людей, в який телефон постійно падає і пошкоджується? Для вас є гарна новина – AppleCare Plus тепер буде покривати ремонт iPhone безлімітну кількість разів, натомість раніше можна було скористатись можливістю двічі в рік.

Цікаво: Розповідаємо, що робити, коли екран смартфону (Android і iPhone) став чорним

Всі вже зраділи, що можна як небудь користуватись своїм телефоном і потім безкоштовно ремонтувати? Насправді, не все так просто. Покриваєьбся ремонт лише в тому випадку, якщо пошкодження було зроблене випадково (це визначає сам сервіс) в інакшому випадку потрібно буде заплатити кошти. Тому радимо й надалі користуватись обережно своїм пристроєм.

Скільки коштує послуга AppleCare Plus? Для iPhone 14 Pro, який нещодавно вийшов, ціна буде 9,99 доларів в місяць або 199 доларів за два роки. iPhone 13 Pro обслуговується за таку ж саму вартість. Але якщо брати iPhone 14 Plus, то для нього послуга вже буде дорожчою ніж для iPhone 13\ iPhone 14. Ціна скаладите не 7,99 доларів за місяць, а 8,99 доларів, або якщо ви бажаєте взяти відразу на два роки, то ціна зросте на 30 доларів загалом.

Цікаво: Терміни виходу iOS 16. Коли це станеться?

Є ще одна гарна новина. Оновлені умови ремонту через AppleCare Plus розповсюджуються не лише на телефони від Apple, а й на всі інші пристрої. Якщо ви попрали навушники, зламали годинник, побили планшет чи щось подібне трапилось з технікою бренду, тоAppleCare Plus покриє й цей ремонт. Тільки от поки немає інформації про підвищення цін, можливо вони не зміняться. Якщо ви є користувачем телевізора від Apple, то його також можна відремонтувати за допомогою AppleCare Plus, тільки от важко вигадати, що може трапитись із технікою, яка просто стоїть постійно вдома.

До речі, якщо у вас вже є підписка на послуги AppleCare Plus, але ще зі старими умовами, то нові вам стануть доступні автоматично без додаткової плати, поки термін дії не закінччиться. Також є інформація для тих, хто застрахував себе від втрати/крадіжки iPhone. Його можна, як і раніше, замінювати лише двічі на рік, тут цей ліміт не змінився і причини цього цілком зрозумілі.

Цікаво: Чому в останній лінійці телефонів від Apple немає моделі iPhone 14 mini?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы SMS-сообщения, которые не рекомендуется хранить на смартфоне

Стаття доступна українською...Все мы пользуемся смартфонами и сохраняем на них большое количество персональной информации, которая может нам навредить в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -