Реклама

ASUS анонсувала монітори із вбудованим антибактеріальним покриттям

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ASUS анонсувала монітори із вбудованим антибактеріальним покриттям та вдосконаленою технологією Eye Care Plus – серія VY. Монітори ASUS VY249HE та VY279HE ідеально підходять для роботи або навчання вдома, оснащені новою фірмовою тривалою антибактеріальною іонною обробкою срібла, яка застосовується до крайніх панелей екрана та гарячих клавіш для підвищення чистоти та гігієни. 

І 23,8-дюймова модель VY249HE, і 27-дюймова модель VY279HE оснащені IPS-панелями FHD (1920 x 1080) із частотою оновлення 75 Гц, часом відгуку на рухоме зображення (MPRT) та технологією AMD FreeSync. Крім того, монітори серії ASUS VY пройшли сертифікацію ISO 22196: 2011 JIS Z 2801, і кожна модель оснащена сертифікованим TÜV Rheinland фільтром синього світла та технологією Flicker Free.

Монітори VY249HE та VY279HE оснащені вдосконаленою технологією ASUS Eye Care Plus, яка допомагає зменшити ризик розвитку синдрому комп’ютерного зору (CVS) - хвороби, яка спричиняє проблеми із зором, що виникають в результаті тривалого перегляду екранів моніторів. Крім того, технологія ASUS Flicker Free допомагає зменшити кількість мерехтінь на екрані для більш комфортного перегляду. 

Кожен монітор також включає нову технологію фільтра синього світла ASUS із різноманітними налаштуваннями, що відповідають різним сценаріям або особистим уподобанням. Функція нагадування про відпочинок пропонує спливаючі сповіщення, які можна встановити з інтервалом у 5 хвилин, щоб нагадати користувачам зробити перерву в перегляді.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Переваги Bluetooth-навушників і чому не варто купувати звичайні провідні

Хоч і давно вже з'явився величезний вибір бездротових навушників за абсолютно різними цінами, але люди і надалі продовжують купувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -