Реклама

ASUS представляє 27-дюймовий монітор з Full HD

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нова інформація надійшла щодо компанії ASUS. ASUS представляє 27-дюймовий монітор з Full HD — VA27DQSB. Тепер детальніше. Щодо характеристик, варто виділити частоту оновлення – 75 Гц та роздільну здатність – 1920х1080, технологію Low Blue Light, що забезпечить комфортний перегляд та меншу напругу на очі. А також тут хороший час відгуку, а саме 5мс. Щодо розташування, то тут є можливість комфортного регулювання монітора під себе, за допомогою регулювання висоти та поворотних елементів.

Вигляд монітору хороший, дисплей тонкий та облаштований IPS-панеллю. Кути огляду тут широкі — 178о як горизонтально, так і вертикально. Зображення відмінне, кольори насичені.

ASUS представляє 27-дюймовий монітор з Full HD

Повернемось до догляду за очима, так як сьогодні це надзвичайно важлива функція. Отож, відповідають за комфорт очей тут фільтр синього світла ASUS та Low Blue Light, яку ми вже згадували. Крім цього, присутня і підтримка технології ASUS Flicker-Free, що мінімізує напругу на очі та запобігає головним болям після роботи з монітором, завдяки зменшенню мерехтіння на екрані. Відповідно до поєднання цих технологій, ви зможете довший час проводити за монітором, без побічних ефектів.

Підключення монітору Eye-Care A27DQSB просте, присутні тут порти HDMI, D-sub, DisplayPort та два порти USB 2.0.

Загалом, це чудовий монітор для геймерів, який будуть використовувати в ролі вторинного монітору. Єдине що, ми не можемо повідомити вам про ціну даного монітора, так як ASUS упустив цей момент і інформації про ціну немає. А також немає інформації про наявність A27DQSB для покупки.

Рекомендуємо: Європейські Маркетингові Компанії Виступили Проти Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым ПриватБанк может потребовать вернуть “снятые” средства

В последнее время ПриватБанк все чаще попадает в различные скандалы, связанные с блокировкой банковских счетов, ложными переводами, отказе в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -