Реклама

Безлімітний інтернет, а швидкість низька? Ось декілька причин, чому таке може статись

Останні Новини

Зараз більшість людей обирають безлімітний інтернет додому або на роботу для того, щоб спокійно користуватись ним на максимальній швидкості і не турбуватись про те, що використаються усі Гб. Справді, безлімітний інтернет повинен працювати швидко та якісно та не змінювати своєї швидкості загрузки, але трапляються випадки, коли різко перестає завантажуватись, або ж робить це надто довго. На це є декілька причин, про які ми сьогодні з вами і поговоримо.

Перша причина - велика кількість забудов. Мешканці великих міст, а саме районів, де багато будинків, часто мають проблему перебоїв в інтернеті. Це пов'язано із тим, що стіни, велика кількість будівель, високі споруди перешкоджають нормальному з'єднанню. По цій причині інтернет, який повинен бути швидкий, може стати повільніший і то в декілька разів. На жаль, з цією проблемою боротися тяжко, можна хіба що придбати підсилювач сигналу.

Цікаво: Відомо, для чого розробляють все швидший і швидший інтернет

Друга причина - роздача мобільного інтернету. Якщо у вас мобільний інтернет безлімітний і є можливість його роздавати, то це також може стати причиною зменшення швидкості. Деякі оператори знижують швидкість саме під час увімкненої роздачі, щоб використовувалось менше трафіку. Перевірте чи у вас підключена ця функція, якщо так то вимкніть і відчуєте різницю.

Погане покриття. Не варто забувати про саму просту причину поганого інтернету - погане покриття мережі. Може бути далеко розташована вишка і це відразу буде відображатись на швидкості завантаження. Як тільки ви переміститесь ближче, інтернет налагодиться та буде такий як раніше.

Використаний ліміт. Для когось ця причина здасться дивною, але так, в безлімітного інтернету по замовчуванню є ліміт. Оператори часто встановлюють якийсь ліміт (не малий) після використання якого швидкість впаде. Це може бути 50 Гб чи 100 Гб. Якщо ви не володієте такою інформацією, зверніться до оператора або прочитайте умови про свій тариф в інтернеті.

Остання причина - тип мережі. Для того, щоб інтернет працював швидко, потрібно і тип мережі підібрати. Найшвидший - 4G, його потрібно увімкнути в налаштуваннях телефону. Буває, що людина користується повільним з'єднанням, а насправді причина в тому, що в самому смартфоні вибраний тип 2G чи 3G.

Отож, є безліч причин чому інтернет може знизити свою швидкість. Більшість із них швидко вирішується і ви продовжуєте користуватись на повну трафіком.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У вбудованої графіки Intel Xe великі проблеми з іграми

Попередні результати тестів процесорів Intel Tiger Lake, зокрема їх графічної складової, говорили про те, що, по-перше, GPU Xe значно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -