- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Чекати на iPhone 12 Pro Max прийдеться до 2021 року

Чекати на iPhone 12 Pro Max прийдеться до 2021 року

0
83
Чекати на iPhone 12 Pro Max прийдеться до 2021 року

Чекати на iPhone 12 Pro Max прийдеться до 2021 року. Сайт Apple впав під напливом бажаючих. Багатьом доведеться чекати свої посилки до кінця грудня або початок січня.

Вчора компанія Apple почала прийом попередніх замовлень на смартфони iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max, а в мережі з’явилися перші відгуки реальних користувачів нових телефонів.

Чекати на iPhone 12 Pro Max прийдеться до 2021 року

Мільйони шанувальників по всьому світу розкупили довгоочікуваних новинки за лічені секунди, а офіційний сайт Apple в Китаї виявився недоступним через великий наплив охочих придбати iPhone 12 mini і iPhone 12 Pro Max.

Деякі користувачі після оформлення попереднього замовлення з розчарування виявили, що їм доведеться довго чекати свої посилки. Так, наприклад, наступний скріншот підтверджує, що замовлення буде доставлений в проміжок часу з 25 грудня 2020 до 1 січня 2021 року.

Користувач, який поділився цією інформацією, підтвердив, що він зробив покупку iPhone 12 Pro Max з флеш-пам'яттю об'ємом 128 ГБ через 20 хвилин після початку прийому попередніх замовлень.
Інші користувачі підтверджують, що в Китаї встановлено термін доставки iPhone 12 Pro Max на кінець грудня. Хоча деякі клієнти повідомляють, що їхні замовлення будуть відправлені 13 листопада, як і було обіцяно Apple спочатку.

Читайте також: В Китаї шалені черги за новими смартфонами iPhone 12 Pro Max

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS