Реклама

Чому Apple планує переносити виробництво із Китаю?

Останні Новини

У той час, як почалась пандемія коронавірусу у Китаї, Apple думав про переміщення виробництва у інші країни світу, але так ця ідея і не була втілена в життя. Тепер компанія вже не просто задумується, а конкретно планує зробити це. В чому ж причина?

Зараз у Китаї знову локдаун, величезна кількість людей хворі. Це ймовірно буде найбільшим спалахом хвороби за цей час. У зв'язку з цим закрилось дві фабрики Foxconn, а також виробництва Pegatron і Compal. Саме вони найбільше постачали компанії Apple продукцію.

Також один із аналітиків повідомив, що Apple може не захотіти демонструвати прогнози фінансових результатів за квартал. Зазвичай вони це роблять в кінці минулого кварталу. Зараз це мало відбутись 28 квітня. Причиною є нестабільна ситуація із постачанням техніки бренду.

Цікаво: Як Xiaomi копіює Apple та чому немає судових тяганин.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому деякі смартфони називають флагманськими і чим вони відрізняються від звичайних

Останнім часом, сучасні люди вже не можуть уявити свого життя без електронної техніки. Вона наслідує нас повсюди: починаючи від...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -