Реклама

Чому месенджер WhatsApp не користується популярністю серед українців

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Більшість українців активно користується месенджерами, серед яких варто відмітити Viber і Telegram, які вважаються найпопулярнішими. Хоча у всьому світі за популярністю переважає WhatsApp, в Україні ситуація повністю протилежна і WhatsApp ледве ввірвався в трійку найпопулярніших. Зараз же, буде названо причини, чому месенджер WhatsApp не користується популярністю серед українців.

Проблема 1. Відсутня можливість корегувати відправлені повідомлення.
Це напевно найбільша проблема WhatsApp, оскільки Viber та Telegram давно пропонують цю функцію і користувачам вона справді сподобалася.

Проблема 2. Відсутня можливість приховати чат (повноцінно).
У WhatsApp ця функція реалізована частково, навіть можна сказати на “швидку руку”, оскільки чат, який ви хочете приховати, просто архівується. Проблема в тому, що при отриманні повідомлення від вашого співрозмовника в прихованому чаті, він знову стає видимим для всіх. У Viber ця функція реалізована досконало, і якщо чат прихований, то доступ до нього відкритий тільки по PIN-коду.

Проблема 3. Відсутність досконалої веб-версії.
В даному випадку мова йде про те, що ви не можете користуватися веб-версією месенджера без ввімкненого смартфона. Веб-версія та версія для ПК присутня для двох інших популярних месенджерів і WhatsApp знову поступається їм.

Проблема 4. Якість зображень псується
Вже давно відомо, що WhatsApp в цілях “економії” стискає всі відправлені зображення настільки, що в них втрачається вся суть. Для прикладу в Telegram, вас спочатку запитують, чи ви хочете стискати” зображення чи хочете відправляти в оригіналі.

Проблема 5. Веб-версія позбавлена відеозв’язку
Це також одна з причин, чому месенджер не користується популярністю серед українців. Інші два популярні месенджери такої проблеми позбавлені.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Не все украинцы смогут получать отправления на Новой Почте

Стаття доступна українською...Сегодня стало известно, что не все украинцы смогут получать отправления на Новой Почте. В одном из отделений...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -