Реклама

Чому не рекомендується наклеювати дешеву захисну плівку на екран смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз практично всі користуються смартфонами в захисних чохлах, а додатково ще й наклеюють захисні плівки, захисне скло або бронескло. Захисні плівки використовують в смартфонах надзвичайно давно, напевно ще з початком появи смартфонів. Сама суть захисних плівок цілком зрозуміла — захист смартфона від подряпин та невеликих пошкоджень. В даному випадку, якісні захисні плівки з цим всім справляються більш-менш нормально, а як щодо дешевих плівок? Зараз розповімо, чому не рекомендується наклеювати дешеву захисну плівку на екран смартфона. Плівка, на якій ви вирішили зекономити, може нанести більше шкоди, ніж користі.

Найперше, вона не захистить ваш смартфон від пошкоджень. Якщо з подряпинами така плівка ще, можливо, справиться, то з падінням смартфона вже ніяк. Ваш екран просто розлетиться в дрібки і все.

Наступною причиною стане те, що така плівка пошкоджує ваш екран, а саме його заводське покриття. Практично всі смартфони, які продаються зараз, отримали екрани, на які нанесене спеціальне олеофобне покриття, за допомогою якого на ньому не видно ваших відбитків пальців та жирних розводів.

Так ось, дешева захисна плівка, відклеюючись буде знімати з собою весь захисний шар дисплея, а замінювати дешеву плівку ви будете часто.

Ще одна причина купити якісну плівку, це те, що на ній будуть з’являтися бульбашки, буде швидко відклеюватися і тому подібне.

Крім цих причин, можна назвати ще одну, а саме те, що така плівка спотворює зображення, що погіршить досвід користування смартфоном і відповідно зіпсує від нього враження.

І останнє — така плівка не виглядає гармонійно на смартфоні, особливо на більш дорогих смартфонах.

Якщо ви вже придбали смартфон за 10 000 + грн , то заощаджувати 100-200 грн на захисній плівці не логічно. Ремонт вашого смартфона обійдеться набагато дорожче, ніж заощаджені кошти.

Також нещодавно було названо 3 причини, чому необхідно періодично знімати чохол зі смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Всі Redmi Note 9 ProMax розкупили

Цей тиждень насичений на швидкі розпродажі смартфонів. Раніше ми повідомляли, що смартфони Meizu 17 розкупили за декілька хвилин.На цей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -