Реклама

Чи існують приховані тарифи мобільних операторів, та як їх отримати українцям

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Чи існують приховані тарифи мобільних операторів? І наша відповідь – так. У кожного оператора є тарифи, знайти які та отримати не так легко. Зазвичай на офіційних сайтах та в мобільних салонах є лише певний перелік послуг, але точно не весь можливий. Тепер детальніше.
Приховані або секретні тарифи – це окремі тарифи операторів мобільного зв’язку, які надають користувачу більш вигідні умови. У більшості випадків, приховані тарифи є не новими, а уже існуючими або архівними, проте їхня абонентна плата є меншою в порівняні із стандартним таким же тарифом. Також такі тарифи, які ще можна назвати «для своїх» можуть пропонувати вам більше хвилин, Мб чи SMS за меншу плату. І як ви розумієте, з вище сказаного, отримати такий тариф є справді складно.

Найбільшими користувачами таких прихованих тарифів є великі компанії. Вони закуповують велику кількість SIM-карт для своїх працівників, відповідно і отримують такі привілегії. Але як і всюди, не всі ці картки використовуються, тому отримати такий тариф з легкістю зможе родич співробітника відповідної компанії, тощо. Також є випадки простого перепродажу не використовуваних карток, якраз із можливістю отримання особливих умов. Тут уже, кому як повезе.

Швидше за все, зараз у вас виникне питання – а чи є можливість звичайному користувачу отримати прихований тариф? І відповідь знову – так. Але тут вам знадобиться неабияка впертість, так як найпростіший спосіб отримати секретний тариф з особливими умовами – це переконати оператора надати вам його. Можна спробувати такий варіант – залиште на сайті вашого оператора мобільного зв’язку заявку на перехід до іншого мобільного оператора із збереженням номера. Далі лише чекайте на реакцію оператора. Зазвичай, будь-яка компанія буде намагатись втримати свого користувача, відповідно буде пропонувати вам різні пропозиції і ви зможете добитися свого. Правда гарантії на отримання саме прихованого тарифу немає, але і проблем від таких дій у вас точно не виникне.

Є ще один спосіб, але він досить ризикований та тут легко натрапити на шахраїв. У мережі, зокрема в соцмережах, можна знайти сайти чи акаунти, які пропонують картки із секретними тарифами. Ну і звісно, вам доведеться заплатити за неї достатньо багато, але в подальшому ця сума легко відіб’ється за рахунок низької абонентської плати. І як ми писали вище, можна натрапити і на компанії, які перепродують картки з вигідними умовами. Тут також дещо складно, так як картка буде зареєстрована на сторонню особу чи компанію та вам доведеться змінювати свій номер телефону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Докладний графік виходу EMUI 11

Докладний графік виходу EMUI 11: коли і які смартфони Huawei отримають бету і стабільну оболонку для Європи. Компанія Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -