Реклама

Чи справді оплата покупок за допомогою NFC безпечна?

Останні Новини

Оплата за допомогою NFC та її безпечність. Саме сьогодні ми вияснимо, наскільки безпечно оплачувати покупки за допомогою даної функції. Так як функція NFC, скажемо так, лише почала поширюватись в нашій країні, то дане питання є актуальним.

Відповідь на питання безпечності буде така - оплата за допомогою чіпа NFC є справді безпечною. Можна навіть сказати, що безпечніша за використання звичайної банківської картки. А все тому, що сьогодні вже відомі шахрайські схеми, за допомогою яких зловмисники можуть зберігати дані банківської картки саме за допомогою магнітної стрічки (використовуючи фальшивий термінал оплати). Оплачуючи за допомогою смартфона та функції NFC, дані вашої картки не можуть побачити сторонні люди та й для підтвердження оплати потрібно ввести пароль чи відбиток пальця, що є ще одним додатковим захистом.

Окрім цього, безконтактна оплата здійснюється за допомогою спеціальних платіжних систем, які самі собою отримують додаткові функції захисту, велику кількість шифрування, які спрямовані на захист ваших коштів від крадіжок.

Робимо висновок, що сьогодні використання безконтактної оплати є одним із найбезпечніших методів оплати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

PlayStation 5 може виявитися останньою ігровою приставкою Sony

PlayStation 5 може виявитися останньою ігровою приставкою Sony. А Microsoft може не випустити наступницю Xbox Series X. Життєвий цикл...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -