Реклама

Чи варто купляти відновлені смартфони і чи безпечно це?

Останні Новини

Нещодавно ми надавали рекомендації щодо покупки вживаних смартфонів, так як інколи наші бажання не співпадають із наявним бюджетом. А як щодо відновлених смартфонів? Чи варто купляти відновлені смартфони і чи безпечно це? Чи стикались ви колись із такими в магазинах техніки чи сервісних центрах? Яка б не була ваша відповідь, давайте розберемось із суттю відновлених смартфонів та чи варто брати їх до уваги при плануванні покупки нового ґаджета.

Суть відновленого смартфона полягає в тому, що це той самий старий телефон, який отримав нову оболонку. Тобто ви отримуєте старі внутрішні деталі, але в новому корпусі. Також може бути замінений на новий у такому типі смартфона екран чи акумулятор.

Особливістю, або й навіть перевагою, відновлених смартфонів над вживаними є те, що їх продають офіційно, й не рідко із гарантією. Проте тут варто пам’ятати і про те, що апаратна частина також піддається зносу. Зазвичай відновленими смартфони стають після повернення їх в магазини попередніми власниками за допомогою програми Trade-In. Також їх можуть повертати і після виявлення незначних дефектів в зовнішньому вигляді.

Щодо інших переваг, то крім гарантії, тут варто виділити ідеальний зовнішній стан, відповідну упаковку та низьку ціну. А от щодо мінусів, то тут можна виділити лише те, що апаратна частина тут не нова, нею уже користувались, відповідно говорити про термін її експлуатації важко.

Якщо вас зацікавила покупка відновленого смартфона, то крім вибору відповідного продавця, ви повинні звернути увагу ще на певні деталі. В більшості випадків відновленими смартфонами стають ті, які вийшли на ринок мінімум 2 роки тому. Уточняйте в продавця дату виходу даної моделі, так як бувають випадки продажу відновлених смартфонів під виглядом нових. Відповідно ви переплатите. Знову ж таки, тут головне знайти відповідного продавця та купувати таку техніку в офіційних представництвах.

Загалом, покупка вживаного чи відновленого пристрою, особиста справа кожного. Але якщо ви запитаєте нашу думку, то ми все ж схиляємось до покупки середньобюджетного смартфона, але все ж нового. І основна причина — це нова апаратна частина.

Також нещодавно було названо найпопулярніші додатки, за допомогою яких батьки стежать за своїми дітьми.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою “Race”

Сьогодні ми дізналися, що Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою "Race" і матиме номер моделі RMX2202.  "Race" буде...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -