Реклама

Дефіцит Xbox Series X і Series S продовжиться

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Дефіцит Xbox Series X і Series S продовжиться до весни 2021 року. Ще довго не вийде просто так зайти в магазин і купити нову Xbox.

Microsoft вже рапортувала про рекордні продажі ігрових консолей нового покоління, і дані по ринку Великобританії це підтверджують. Високий попит накладається на невеликі (поки) обсяги виробництва, в результаті чого виник дефіцит: купити Xbox Series X зараз непросто навіть на домашньому ринку в США, що вже тут говорити про інші країни. За словами фінансового директора підрозділу Xbox Тіма Стюарта (Tim Stuart), дефіцит триватиме як мінімум до весни наступного року!

«Я думаю, що ми продовжимо бачити дефіцит у міру наближення до післясвяткового кварталу, а також в третьому кварталі Microsoft (з 1 січня по 31 березня 2021 року). А потім, коли ми дійдемо до четвертого кварталу (з 1 квітня по 30 червня), весь наш ланцюжок поставок запрацює на повну потужність », - сказав топ-менеджер. А потім додав: «Ми будемо нарощувати поставки протягом наступних чотирьох, п'яти, шести місяців. І саме тоді я очікую побачити задоволення попиту, і це буде дійсно здорово ».

Грубо кажучи, в самій Microsoft на стабілізацію ситуації з поставками і, відповідно, повне усунення дефіциту відводять до шести місяців. Тобто приблизно до літа наступного року можна буде просто прийти в магазин (або замовити консоль онлайн), і отримати її відразу (або протягом кількох годин) в руки. А до тих пір без певної частки удачі Xbox Series X або Series S, ймовірно, не купити. З чуток, ситуація з PlayStation 5 ще гірше хоча б тому, що попит на цю консоль ще вище.

Читайте також: Власники Windows 10 розчаруються в Xbox Series X

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Vivo готується презентувати смарт-годинник

Компанія Vivo готується презентувати смарт-годинник — Vivo Watch. Вони зареєстрували свій годинник в European Trademark Office (EUIPO) де він...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -