Реклама

Декілька порад як покращити сигнал Wi-Fi на великій території

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз важко уявити своє життя без інтернету. Він потрібен майже постійно для спілкування з друзями, вирішення проблем, ведення бізнесу. Не зважаючи на те, що технології постійно розвиваються, проблема з підключенням до інтернету залишається не вирішеною. В квартирах, будинках та інших місцях, де невелика територія, підключення до мережі Wi-Fi стабільне. Якщо ж говорити про великі приміщення, то тут вже виникають проблеми. Згадайте, для прикладу, ситуацію з інтернетом в готелях. Часто, в номері підключитись до Wi-Fi взагалі неможливо, бо він не ловить. Приходиться йти ближче до самого роутера, щоб вирішити свої справи.

В цій статті ми розповімо про декілька способів, як покращити з'єднання з інтернетом в різних місцях.

Цікаво: Цікаві факти про Wi-Fi, які для багатьох невідомі.

Перший варіант - придбання зовнішньої антени. Для того, щоб покращити покриття Wi-Fi, можна купити спеціальну антену, яка схожа на звичайну телевізійну. Вона кріпиться на фасаді будинку. Але проблема в тому, що цей варіант не підійде всім через складнощі монтажу.

Другий варіант - це адаптери для покращення сигналу Wi-Fi. Вони дають можливість підключитися до інтернету навіть на відстані кілометру. Найлегшим варіантом буде придбати адаптер, призначений для комп'ютера, адже він підключається через USB кабель. Цей спосіб зручний для тих, хто працює або часто буває недалеко від дому, але хоче залишатись підключеним до своєї мережі Wi-Fi.

Останній варіант - це репітери. Вони, звісно, вирішують проблеми з підключенням, але далеко не у всіх випадках. Найгірше те, що репітерам потрібне постійне живлення. Якщо, наприклад, Ви знаходитесь в дворі, а Wi-Fi роутер вдома, то репітер Вам уже не допоможе покращити сигнал інтернету.

Цікаво: Відомо, чому варто відмовитися від автоматичного підключення до Wi-Fi.

Отож, якщо у вас виникла проблема із мережею Wi-Fi, не переживайте, є способи це вирішити. Один із вищеперелічених Вам точно допоможе справитись з цими труднощами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple представила фільм знятий на iPhone

Компанія Apple представила фільм знятий на iPhone. Проект отримав назву «Вісім пісень з ізоляції» (Eight Songs From Isolation). За...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -