Реклама

До релізу готується новий ноутбук RedmiBook Pro 14S

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

До релізу готується новий ноутбук RedmiBook Pro 14S. Відповідний пристрій був помічений на Geekbench , відомій платформі тестування. Майбутній ноутбук отримає новий мобільний чіп AMD Ryzen 5700U і відповідно, перевершив свого попередника RedmiBook 14.

До релізу готується новий ноутбук RedmiBook Pro 14S

Згідно з доповіддю NoteBookCheck , ноутбук був помічений на Geekbench і навіть пройшов тестування. Він продемонстрували вражаючі результати, оскільки мобільний процесор зумів набрати на понад 28 відсотків більше, ніж Ryzen 4700U останнього покоління. Цей чіп постачався з RedmiBook 14, який зараз доступний на ринку, тому, схоже, компанія пропонує здоровий приріст продуктивності з новим поколінням.

Ноутбук тестувався на Geekbench 5, а продуктивність вимірювалась у багатоядерному тесті. Внутрішній процесор Ryzen 5000 APU на базі Lucienne Zen 2 має високі показники продуктивності, а також вдосконалення завдяки вбудованій графічній системі та підтримці SMT. Нещодавно AMD Ryzen 7 5700U з’явився на численних ноутбуках різних марок на платформі, але останнім тестом є RedmiBook Pro 14S від китайського виробника Xiaomi.

До релізу готується новий ноутбук RedmiBook Pro 14S

Для тих, хто не знає, Ryzen 7 5700U оснащений 8 ядрами та 16 потоками, що допомогло йому досягти 6431 бала порівняно з 5018 балами 4700U. На жаль, це лише орієнтир, тому наразі ми не маємо можливості підтвердити якісь специфікації ноутбука. Крім того, нам доведеться почекати офіційного оголошення компанії, перш ніж надати будь-які конкретні заяви. Однак, оскільки серія Ryzen 5000 є останньою лінійкою процесорів Team Red, ми можемо очікувати запуску ноутбуків того ж покоління десь у першій половині 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо смартфон Honor, який варто купити в 2021 році

Багато хто чудово розуміє, що наразі HONOR мало популярний бренд в Україні та світі загалом. Виробник HONOR, не зумів зразу інтегрувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -