Реклама

DxOMark не вражені від камери iPhone 12 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

DxOMark не вражені від камери iPhone 12 Pro. Новий флагман Apple знімає гірше Xiaomi Mi 10 Ultra і Huawei P40 Pro. iPhone 12 Pro в рейтингу DxOMark отримав стільки ж балів, скільки Xiaomi Mi 10 Pro.

Смартфони Apple давно перестали займати вищі місця рейтингу DxOMark, в яких панують моделі Huawei і Xiaomi. І в цьому плані новітній iPhone 12 Pro виступив не краще попередників: він розмістився на четвертому місці рейтингу, поступившись Xiaomi Mi 10 Ultra, Huawei P40 Pro і Huawei Mate 40 Pro.

DxOMark не вражені від камери iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro отримав 135 балів за зйомку фото, 112 – за зйомку відео та 66 за можливості зуму. Підсумковий результат – 128 балів, і він на 4 бали більше попереднього кращого смартфона в рейтингу DxOMark – iPhone 11 Pro Max. Незалежні тести iPhone 12 Pro в цілому говорять про те ж: новинка знімає краще попередника, але різниця ледь помітна і її не можна вважати вагомим приводом для переходу з «одинадцятого» на «дванадцятий».

DxOMark не вражені від камери iPhone 12 Pro

Що стосується фахівців DxOMark, то вони відзначили, що рейтинг iPhone 12 Pro міг би бути вище, якби не скромні можливості оптичного зума. Флагмани Xiaomi і Huawei в цьому плані пішли набагато далі. Зате відзначено високу якість зйомки відео за рахунок підтримки технології HLG Dolby Vision – вона забезпечує більш широкий динамічний діапазон в порівнянні з іншими смартфонами з Топ-5.

До плюсів камери смартфона вони віднесли точний автофокус і здебільшого точну експозицію як при зйомці фото, так і при зйомці відео. Також в плюсах точна передача кольору при зйомці в приміщенні зі світлом, правильна передача шкірних тонів на відео, ефективна стабілізація. В мінусах - обмежений динамічний діапазон при зйомці фото, шум при зйомці в приміщеннях з поганою освітленістю і втрата деталізації при відеозйомці в тих же умовах, різні множинні артефакти.

Читайте також: iOS 14.3 принесла нову функцію для iPhone 12 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Что делать, если мессенджер Viber забивает память на смартфоне?

Стаття доступна українською...Как известно, Viber популярный мессенджер в Украине. Им пользуются как в личных делах, для общения с родными,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -