Реклама

Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Epic знайшла спосіб повернути Fortnite на iPhone без дозволу Apple. Nvidia створила нову версію свого хмарного ігрового сервісу GeForce Now, який працює в мобільному браузері Safari.

Як повідомляє BBC, власники iPhone і iPad незабаром знову зможуть грати в популярну багатокористувацьку гру Fortnite, яку видалили з App Store.

Справа в тому, що Nvidia створила нову версію свого хмарного ігрового сервісу GeForce Now, який працює в мобільному браузері Safari. При цьому Apple не зможе отримувати свою частку від продажу ігрового контенту.

В даний момент Epic Games судиться з Apple з приводу видалення гри з магазину додатків App Store. Слухання у справі заплановано на травень наступного року. У документах, які подані до суду, йдеться, що в Fortnite зареєстровано понад 350 млн користувачів, але найбільшої платформою гри є саме iOS (116 млн чоловік).

Apple не дозволяє завантажувати ігри та програми на свої телефони або планшети через інші магазини додатків. Однак компанія не обмежує список сервісів, які можуть працювати в Safari або інших веб-браузерах, доступних в App Store.

В даний час Nvidia пропонує сервіс GeForce Now для комп'ютерів Mac, Windows, Android і Chromebook. Як повідомляє джерело, компанія повинна анонсувати версію для iOS до різдвяних свят.

Існує маленька ймовірність того, що Fortnite буде виключений зі списку ігор, пропонованих для пристроїв Apple. У грудні минулого року гра була ненадовго видалена з Android-версії GeForce Now.. Nvidia і Epic Games від коментарів утрималися.

Читайте також: Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple TV 4K з новим процесором

В найближчий час, компанія Apple, планує оновити свою тв приставку. Apple TV 4K з новим процесором A12X, який має...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -