Реклама

Facebook оригінально потроллив Apple

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як відомо, протистояння між Apple та Epic Games продовжується і Facebook не зміг залишитися в стороні. Безпосередньо вони не втручаються в цей конфлікт і тримаються нейтрально, але щось вони всерівно зробили. Сьогодні з’явилася інформація, що Facebook оригінально потролив Apple.

Так, з останнім оновленням Facebook з’явилася нова функція, яка дозволяє деяким користувачам та корпоративним клієнтам проводити онлайн заходи. Все виглядає цілком адекватно і нормально. Але зміни і жарт можна помітити лише напередодні проведення платежів, де вказується, що 30% від платежу отримує компанія Apple (в App Store).

Facebook оригінально потроллив Apple

Як стало відомо, Apple такий жарт не оцінили і змусили Facebook змінити надпис, посилаючись на те, що розробникам заборонено показувати “неправдиву” інформацію. Facebook виконав вимогу Apple, але так і не зрозуміло, де тут була “неправдива інформація”.

Зараз ми будемо продовжувати слідкувати за конфліктами Apple та інформувати вас.

Рекомендуємо: Facebook Закриває Власний Аналог TikTok.

Джерело: reuters

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо комбінації клавіш, які спростять роботу за комп’ютером

Якщо ви працюєте за комп’ютером, то повинні знати як мінімум три комбінації клавіш, це: CTRL+C, CTRL+V, CTRL+Z. Якщо ви...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -