Реклама

Фітнес – браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав неймовірно корисну функцію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанію Xiaomi знають практично всі, хто користується смартфонами або ж іншою розумною технікою. Зараз компанія та їхні ґаджети на слуху майже весь час і тільки нещодавно, вони стали одним із найпопулярніших виробників смартфонів на території ЄС. Окрім смартфонів, компанія пропонує ще один неймовірно корисний і популярний пристрій – фітнес-браслети Mi Band, які дуже добре продаються в світі. Сьогодні ж стало відомо, що останній фітнес – браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав неймовірно корисну функцію, яка стане в нагоді багатьом і в найнеобхідніший момент.

Варто нагадати, що нещодавно Xiaomi вже випускали важливі оновлення для свого браслета, які включали в себе трекер Pomodoro та навіть можливість відповідати на повідомлення безпосередньо на фітнес-браслеті. Так ось, нова ж функція, а якщо точніше режим, називається Ліхтарик. Так, справді, мова йде про ліхтарик, але дещо у видозміненій формі.

При активації режиму ліхтарика, дисплей вашого Mi Band 6 перетвориться в джерело білого світла, тобто дисплей буде використовувати максимально можливу яскравість. Звісно, дальність світла буде не такою, як в традиційних ліхтариках, але її буде достатньо, щоб знайти вмикач світла в кімнаті, або ж знайти зарядний пристрій до смартфона. В цілому, корисно мати ліхтарик, хоч і такий маленький, під руками в найнеобхідніший момент.

Наразі відомо, що даний режим вже доступний для користувачів в Чехії, Великобританії та ще деяких регіонах. Всі інші користувачі отримають оновлення (v1.0.4.38) найближчим часом.

Також нещодавно було названо 4 причини, чому вам варто придбати фітнес-браслет від Xiaomi.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, как можно заработать “неплохие” деньги на старой технике

Стаття доступна українською..Мы довольно часто рассказываем о новых гаджеты, которые выходят очень часто (особенно последние несколько лет) и забываем...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -