Реклама

Флагманський смартфон: маркетинговий хід чи, дійсно це більш якісний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В сучасному світі, коли всі компанії (по розробленню електронної техніки) виготовляють все більшу й більшу кількість різноманітних смартфонів, кожна із них намагається виділитися на фоні конкурента. Тому, під час презентації певних пристроїв, ми можемо бачити прикладку «флагманський телефон». Після цього, відразу здається, що дана модель набагато якісніша і покупці запевняються у надійності мобільника.

Отже, в сьогоднішній статті, ми детально розкажемо про значення цього терміну і чи дійсно він коштує своєї ціни.
Насамперед, «флагманський» означає неперевершеність та високу якість того чи іншого предмету.

Тому, можна зробити висновок: коли розробники називають свій оновлений пристрій «флагманським», вони намагаються донести до користувачів, що ця модель буде одною із найкращих серед минулих версій смартфонів. Наприклад, в ньому буде більш пропрацьоване програмне забезпечення, встановлено потужніший процесор та буде додано багато нових функцій, яких не було у попередника.
Напевно, Ви вже поставили перед собою питання: за якими факторами визначати чи є пристрій флагманським, щоб не потрапити у пастку маркетингового ходу. Нижче розкажемо, як саме це робити!

Цікаво: Названо основні флагмани, з якими Samsung випередили Apple.

1) І перше на що необхідно звертати увагу, це системне забезпечення (процесор).
Якщо Ви бажаєте отримати безперебійне функціонування електронного пристрою, завжди обирайте моделі з процесором від Qualcomm Snapdragon та MediaTek.

2) Слідом йде кількість оперативної пам‘яті. Так як від неї повністю залежить оновлення різних програм, а якщо це не буде відбуватися в нормальному режимі, то безперебійне функціонування смартфону не продовжиться довго.

3) Також, немало важливим фактором є розширення екрану. Тому, що якщо дисплей немає достатньої кількості Гц, то якісного показу зображення можна навіть й не чекати.

4) Про флагманський пристрій свідчить наявність наступних систем: підтримки мережі п‘ятого покоління (5G), безконтактної оплати (функція NFC), розблокування телефону з допомогою відбитку пальців чи сканування обличчя, підтримка Bluetooth і так далі.

5) Далі обов‘язково потрібно звертати увагу на підтримку високої якості зйомки фото та відео (як мінімум 8К), а також на частоту стабілізації на відеокамері.

P.S. Про кількість мегапікселів навіть не згадується, так як це й так зрозуміло.

Цікаво: Названо три причини, чому Apple iPhone 13 краще за Android-флагмани.

6)Також, велику роль грає оздоблення, так як кожен користувач бажає отримати гарний дизайн корпусу, щоб робота з смартфоном виглядала все більш привабливою.

7) При покупці певного флагману, переглядайте наявність таких аксесуарів як: навушники, зарядки, відкривача заднього корпусу.

8) Немало важливим фактором є кількість мАг, що має акумулятор, так як від цього залежить якість функціонування мобільного телефону та всіх встановлених системних програм. Обирайте пристрій з об'ємом батареї від 5000 мАг.

Проте, дана інформація можливо вже не буде актуальною через декілька років (по причині застарілого процесору і так далі). Тому, обов’язково перечитуйте статті на цю тему, перед покупкою майбутнього смартфона.

Також нещодавно було названо середньобюджетний смартфон, якому позаздрять навіть флагмани.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлено абсолютно новий дизайн смартфона Xiaomi Mi 11 Pro

Компанія Xiaomi офіційно підтвердила, що перший смартфон на базі однокристальної системи Snapdragon 888, який з'явиться на ринку, носить назву...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -