Реклама

Galaxy Buds Live запускаються за 169 дол

Останні Новини

Компанія Samsung офіційно представила Galaxy Buds Live TWS на Galaxy Unpacked 2020. Galaxy Buds Live запускаються за 169 дол та будуть доступні до покупки в Європі з 21 серпня.

Galaxy Buds Live отримали 12-мм драйвери з 3 мікрофонами та басовим каналом. Від одного заряду бутони будуть працювати близько 6 годин та додатково 21 годину з зарядним кейсом. Кейс заряджається як через USB Type-C, так і бездротовим шляхом. Бутони по формі нагадують боби та не виступають з вух. І саме основне, це підтримка ANC.

З додаткових функцій, то Galaxy Buds Live підтримують Bluetooth 5.0, AAC та SBC. Також навушники отримують сенсорну панель для управління, датчик близькості та акселерометр. Для захисту від води та пилу бутони отримали сертифікат IPX2 та сумісні із всіма смартфонами, ПК, планшетами та іншими пристроями.

Доступні Galaxy Buds Live у трьох кольорах – Mystic Black, Mystic White та Mystic Bronze. Вага кожного бутона становить 5,6 г та 42,2 г вага кейсу.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy S20 + Отримав Android 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Повні технічні характеристики та особливості ноутбука Nokia PureBook X14

Сьогодні стали відомі повні технічні характеристики та особливості ноутбука Nokia PureBook X14. Він оснащений процесором Core i5 10-го покоління...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -