Реклама

Google Assistant зможе розказати про якість вашого сну

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми дізналися, що Fitbit випустив важливе оновлення для Versa 3 і Sense. В рамках цього оновлення користувачі зможуть пов’язувати свої облікові записи Fitbit з Google Assistant. Задяки цьому, Google Assistant зможе розказати про якість вашого сну. 

У списку налаштувань Google Assistant прокрутіть вниз до нового меню «Оздоровчий», де ви можете «керувати даними про свій сон, фізичні вправи та харчування». На даний момент у списку перебуває лише “Сон” і підтримується Fitbit. Натискаючи “Підключитися” на наступній сторінці, вам запропонують погодитися з умовами. Потім ви переходите на мобільний додаток або веб-сайт Fitbit, щоб затвердити доступ Google.

Після завершення ви можете задати Асистенту два запити: 

  • Як я спав минулої ночі?
  • Показати мій підсумок сну.

Google відповість у форматі “З вчорашнього дня ви спали в цілому x год і xx хв”, що може враховувати дрімоти. Це однакова відповідь на телефонах, розумних дисплеях Assistant та динаміках. Немає супровідних візуальних зображень або графіків, хоча ви не можете запитати про інші дні / періоди. Коли ви запитуєте, Асистент пропонує “використовувати додаток на годиннику чи мобільному пристрої”.

На момент запуску цей набір функцій є дуже простим. Однак, враховуючи характер Помічника, команди працюють скрізь.

Що стосується конфіденційності, Google зазначає: "Дані сну Fitbit тимчасово зберігаються і використовуються для надання інформації про ваш сон, стан здоров’я та фізичну форму. Дані сну Fitbit не використовуються для реклами Google ".

Враховуючи опис на сторінці налаштувань здоров’я Асистента, з’являється більше функціональних можливостей. Команди, які дозволяють отримувати більше даних про останні дії, були б корисними. Наприклад, отримання показників про ваш останній запуск було б корисною альтернативою натисканню на додаток.

Читайте також: Google поділилися подробицями функції пошуку музики за наспівуванням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei патентує нові технології в автомобільній сфері

Компанія Huawei відома своїми патентами новітніх технологій. А сьогодні, з’явилась інформація про те, що Huawei патентує нові технології в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -