Реклама

Google дозволяє легко обмінюватися файлами між пристроями Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google зробили оголошення, в якому було повідомлено про деілька оновлень для Android. Ці оновлення обіцяють зробити смартфони та планшети більш корисними для людей.

Однією з найпомітніших змін є Near Share, версія Apple AirDrop від Google , яка має спростити передачу файлів між пристроями Android .

Цікаво: Відомо, як зробити головний екран Android схожим на iPhone.

Після вибору інструмента автоматичного обміну, пристрої Android автоматично прийматимуть файли зі схожих пристроїв, навіть коли екран вимкнено. Таким чином, користувачеві скоро більше не потрібно буде використовувати електронну пошту для передачі файлу з смартфону на Chromebook .

Ця опція автоматичного обміну від Google стане доступною для користувачів Android найближчими тижнями, але незрозуміло, коли користувачі зможуть перевірити всі анонсовані функції, які включають більше налаштувань доступності. 

В Android є функція звукових сповіщень, створена для допомоги глухим. Коли цю функцію активовано, пристрій може чути звуки, такі як пожежна сигналізація, грюкання дверей, протікання води, і попереджати користувача про шуми за допомогою візуального сповіщення або вібрації через смартфон або годинник.

Незабаром користувачі Google зможуть додавати власні звуки до бібліотеки сповіщень і зможуть записувати аудіо з пристроїв тощо, а також отримувати сповіщення, коли їхній пристрій знову почує цей звук.

Опції у стилі SharePlay також з’являться на платформі Meet. Одночасно можна буде дивитися відео на YouTube і грати в ігри з до 100 друзями та родиною.

Цікаво: Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android.

Окрім цих змін, користувачі можуть очікувати оновлених віджетів Drive і Keep, більше комбінацій Emoji Kitchen у Gboard і можливість вставляти більше емодзі у свої повідомлення. На пристроях Wear OS ви матимете нову плитку Keep із можливістю продиктувати нотатку чи контрольний список.

Цікаво: Відомо, як ефективно очищати пам’ять на смартфонах Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже потім гроші

Говорячи про банкомати, чи задумувались ви колись над питанням, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -