Реклама

Google карти допомагатимуть прокладати екологічно чисті маршрути в Європі

Останні Новини

Зараз у світі дуже серйозною проблемою є забруднення повітря , наслідком чого є природні катаклізми та екологічні катастрофи. Ось декілька фактів як Google карти борються з цією проблемою.

Цікаво: 5 порад, як отримати максимум від Google Фото

В своєму картографічному сервісі Google вирішили розширити свої дії на європейські країни. В налаштуваннях програми жителі європейських країн зможуть вказувати завдяки якому виду палива рухається їхнє авто,після цього програма сама автоматичне буде прокладати найбільш оптимальну дорогу.

Ще в минулому році дана функція була доступною для жителів Сполучених Штатів Америки та Канади,пропонуючи маршрути з найменшими затратами енергії для однакового часу прибуття. На теперішній день для більшості європейських країн ця функція є у вільному доступі.

В налаштуваннях даної програми ,водій власноруч може вказати тип палива автотранспорту:дизель,бензин,гібрид чи електромобіль. Система після цього сама оптимізує споживання ресурсів. Програма бере дані в лабораторії відновлювальних носіїв енергії(NREL)міністерства енергетики Сполучених Штатів Америки. Розрахунки проводяться алгоритмами машинного вивчення Google карт відповідно до популярних видів двигунів у певних регіонах.

Наприклад власників водіїв з дизельними двигунами навігатор прокладе маршрут по високошвидкісним автобанам,де вони будуть найбільш ефективні. Натомість водіїв електромобілів чи гібридів чекатиме маршрут по міських вуличках з насиченим трафіком.

Варто знати: Змінюємо своє правдиве місцерозташування в Google

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi випускає новий продукт для дому

Компанія Xiaomi випускає новий продукт для дому, а саме мікрохвильову піч Mijia Smart Convection. Зовні, мікрохвильова піч нічим не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -