Реклама

Google припиняє підтримку ключової функції Google Pay

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого тижня Google Pay отримав серйозні зміни . Зовсім новий додаток представляє ряд функцій, таких як автоматичне сканування квитанцій,  а також новий новий інтерфейс. Але з поворотом на новий напрямок, Google припиняє підтримку ключової функції Google Pay в Інтернеті. Починаючи з наступного року, користувачі не зможуть надсилати або отримувати гроші, якщо не користуватимуться новим додатком.

Google припиняє підтримку ключової функції Google Pay

Відвідувачі pay.google.com тепер бачать банер із попередженням про те, що надсилання та отримання грошей від інших людей буде припинено в Інтернеті, починаючи з “початку 2021 року”. Єдиним рішенням, яке рекомендує Google, є завантаження нового додатка.

Хоча чудово, що оновлений додаток Google приносить купу корисних нових функцій, прикро, що це коштує жертвувати базовими функціональними можливостями, такими як надсилання та отримання грошей в Інтернеті. Існує низка причин, чому люди вважають за краще використовувати настільний комп’ютер: Деякі можуть вважати це більш зручним, тоді як інші просто не хочуть завантажувати ще одну програму на свій телефон, але Google все ще повністю видаляє цю опцію.

Схоже, користувачі все одно зможуть керувати джерелами платежів, підписками та налаштуваннями принаймні з Інтернету. Але починаючи з 2021 року, вам доведеться завантажувати новий додаток Google Pay з APK Mirror або Play Store, щоб заплатити другові за скибочку піци.

Читайте також: Google дозволили користувачам відключати стеження в Gmail.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 ситуацій, коли потрібно терміново міняти тарифний план мобільного оператора

Як ми повідомляли раніше, мобільні оператори України пропонують велику кількість тарифних планів, які підійдуть для більшості абонентів. Крім цього,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -