Реклама

Google відмовляється від проекту Pixelbook на базі ChromeOS

Останні Новини

Як повідомила з The Verge, компанія Google відмовилась від подальшої роботи над ноутбуком Pixelbook cлідуючого покоління під управлінням Chrome OS,не дивлячись на те що проект вже знаходився на завершальній стадії розробки. Хоча старший віце-президент Google по пристроям та сервісам Рік Остерло ще декілька місяців назад повідомляв,що компанія збирається в майбутньому випустити Pixelbook,та що дебют намічений на слідуючий рік.

Цікаво: Компанія Google оголосила,що незабаром випустить менш дорогу телевізійну приставку

Але в зв’язку з реалізацією засобів по скороченню внутрішніх витрат компанії, команда розробників хромбук була розформована та переведена в інші підрозділи Google, що підтверджує повну відмову від роботи в цьому напрямку.

Стратегія Google полягає в тому щоб демонструвати іншим виробникам передові продукти високої якості та їх можливості.Випуск смартфонів Pixel були розпочаті компанією, щоб показати можливості мобільного пристрою на базі Android,так само як запуск смарт-годинників Pixel Watch, а також розробка планшета на Android, виробництво якого намічено на наступний рік.

З поширенням пандемії популярність хромбуків почала зростати, особливо в сфері освіти.Їх виробництвом займаються багато компаній, в тому числі Acer,Asus, Lenovo, HP, Samsung. В Google вважали Pixelbook все ж таки нішевим продуктом і зараз вирішили зосередитись на Android, а саме на смарт-годинниках та планшета.

Цікаво: «Чистий виклик»для телефонних дзвінків на Android від Google

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як бути, якщо через WhatsApp бракує пам’яті в смартфоні?

Досить часто трапляються випадки, особливо на Android-смартфонах, коли закінчується вільний простір, через що користуватися додатками, та й смартфоном, стає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -