Реклама

Google заборонили платні розширення в браузері Chrome

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google заборонили платні розширення в браузері Chrome. Компанія Google оголосила, що платні розширення для фірмового браузера Chrome більше не будуть доступні через офіційний онлайн-магазин Chrome Web Store.

На початку року (в березні) Google ввели тимчасове обмеження для розробників на публікацію і оновлення будь-яких платних комерційних розширень в офіційному онлайн-магазині Chrome Web Store. Цей крок був зроблений через сплеск шахрайський операцій. Тепер заборона з тимчасової перетворюється в постійну.

З 1 грудня 2020 року в Chrome Web Store зникне кнопка для безкоштовних пробних пропозицій, а запити на безкоштовну пробну версію з розширень почнуть видавати помилку.
З 1 лютого 2021 року всі платні розширення Chrome втратять доступ до платежів через Chrome Web Store. Google також збирається відключити інструмент ліцензування, за допомогою якого розробники могли перевіряти, чи дійсно користувач заплатив за розширення.

Тим розробникам, які бажають продовжувати пропонувати платні розширення, Google пропонує переходити на сторонні платіжні сервіси та інструменти ліцензування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Word і PowerPoint: як зберегти зображення документа без програм

Багато людей щодня використовують Microsoft Word і PowerPoint , але не всі знають, що можна зберігати зображення документів , не відкриваючи ці програми . Хитрість полягає в тому,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -