Реклама

Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6. Якщо вірити патентам на дизайн, поданими Google, то майбутні смартфони Pixel отримають підекранну камеру під дисплеєм.

Хоча в документах явно не згадується підекранна камера, на супровідних зображеннях зображений смартфон, на якому весь екран спереду не має явних ознак фронтальної камери. Це означає, що Google експериментує з цією ідеєю. 

Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

Як відомо, компанія ZTE вже випустила смартфон з такою камерою в Україні і якість отриманих фото бажає кращого. Також раніше, компанія Xiaomi та OPPO продемонстрували свої прототипи. 

Google запатентували нову технологію для смартфона Pixel 6

Очікується, що Samsung Galaxy Z Fold 3 , який, ймовірно, надійде у другій половині 2021 року, також буде оснащений цією технологією. Huawei також підтвердила, що в майбутньому планує випустити телефон з підекранною камерою.

Чи може Google планувати приєднатися до тенденції наступного покоління за допомогою Pixel 6? На даний момент важко сказати, оскільки патентів, де б прямо йшла мова про підекранну камеру, поки нема.

Підкамерні камери схильні до проблем із пропусканням світла, і це може вплинути на якість зображення. Відблиски екрана можуть стати ще однією проблемою через різницю між пікселями на дюйм (PPI) в області датчика та рештою екрана.

Що можна очікувати від Pixel 6? 

Ще рано говорити про це, враховуючи те, що Google випускає свої флагманські телефони у другій половині року. При цьому існує невелика ймовірність того, що наступний флагман буде випущений у березні 2021 року . Незалежно від того, ми наразі нічого не знаємо про наступний смартфон Google, за винятком того, що він може мати фірмовий чіпсет.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetechradar
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

AnTuTu провели тестування Lenovo Legion

Сьогодні надійшла інформація про огляд телефону від Lenovo під номером моделі L79031. Відповідно до даних, телефон буде мати роздільну...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -