Реклама

Google запустив підтримку голосового введення Google Assistant в мобільному Chrome

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Google дуже неспішно замінює в фірмових сервісах свою старішу технологію розпізнавання голосу на голосовий помічник Google Assistant. Сьогодні Google запустив підтримку голосового введення Google Assistant в мобільному Chrome.

Це чудова новина для «багатомовних» користувачів і тих, хто не любить набирати текст руками. Колишні методи Google викликали проблеми при спробі, наприклад, провести пошук російською, якщо системною мовою на смартфоні обрана англійська, і навпаки.

Довгоочікуваний прапор для переходу на голосове введення за допомогою Google Асистента став доступний в робочому стані. Прапор був вперше помічений в мобільному Chrome ще в січні, але при включенні нічого не змінювалося на превеликий жаль користувачів.

Функція доступна в стабільній збірці Chrome 87, так що для доступу до неї не потрібно переходити на тестові версії браузера. Щоб активувати цю функцію, треба відкрити сторінку chrome: // flags / # omnibox-assistant-voice-search в мобільному браузері, активувати настройку Omnibox Assistant Voice Search, а потім перезапустити браузер.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Релиз оболочки MIUI 13 перенесено

Ранее мы сообщали о том, что новая версия оболочки MIUI выйдет в августе 2021 года. Сейчас же, поступила информация...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -