Реклама

Google зможе видаляти дані користувачів в хмарному сховищі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google зможе видаляти дані користувачів в хмарному сховищі. Якщо не використовуєте – втрачаєте. Поріг «неактивності» – 24 місяці.

Компанія Google днями кардинально змінила свою політику щодо зберігання даних користувачів. Про скасування безкоштовного безліміту для Google Photos (Google Фото) і сервісів Google Drive ми вже писали, однак цим справа не обмежилася.
З 1 червня 2021 року Google зможе видаляти дані користувачів в двох випадках. По-перше, дані будуть видалені, якщо користувач перевищить новий ліміт у встановлені 15 ГБ і не владнає це протягом двох років (24 місяці), перейшовши на платну підписку або самостійно звільнивши простір. По-друге, будуть видалятися дані користувачів облікових записів Google, що не були активні одному зі згаданих сервісів або більше.

Звичайно, видалення не відбудеться раптово. Google обіцяє попередити користувача «безліч» раз, перш ніж спробує видалити будь-який його контент. Як відзначають розробники, найпростіший спосіб зробити так, щоб аккаунт залишався активним - це періодично входити в Gmail, Google Фото та на Google Диск або користуватися додатками для спільної роботи, такими як Google Документи, Таблиці, Презентації, Малюнки, Форми, Сайти та Jamboard, в веб-браузері або офіційному додатку Google. Природно, переконавшись, що ви увійшли в акаунт Google і що пристрій підключено до Інтернету.

Читайте також: Vivo представила новий бюджетний смартфон Y12s.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Послуга «Повернення» від Нової пошти, або що робити, коли одержувач не забирає Ваше відправлення

Ситуація, коли Покупець товару не забрав відправлення на Новій пошті особливо актуальна для інтернет-магазинів. Адже, якщо Ви відправляєте посилку...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -