Реклама

Honor анонсувала новий ноутбук MagicBook Pro+ 2021

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всього через пару місяців після здобуття незалежності Honor анонсувала новий ноутбук MagicBook Pro +2021. На відміну від попереднього HonorBook, який був побудований на процесорі AMD Ryzen 5 4600H, нова модель оснащена процесором Intel Core i5-10210U і графічним прискорювачем Nvidia GeForce MX350.

Honor MagicBook Pro 2021 оснащений 16,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD зі 100-відсотковим охопленням колірного простору sRGB. Ноутбук отримав 16 ГБ оперативної пам’яті і твердотільний накопичувач NVMe ємністю 512 ГБ.

Крім того, у пристрої є спливаюча веб-камера для відеодзвінків. Ноутбук отримав три порти USB-A, один порт USB-C і один HDMI, а також стандартний роз'єм для навушників 3,5 мм.

Ноутбук також оснащений сканером відбитків пальців, який вбудований в кнопку включення комп'ютера. Що стосується часу автономної роботи, китайська компанія заявляє, що завдяки батареї ємністю 56 Вт • год ноутбук може працювати до 11,5 години без підзарядки. У комплект поставки виходить блок живлення потужністю 65 Вт, який повинен забезпечити 50-відсоткову зарядку приблизно за 30 хвилин. Ціна ноутбука становить 1000 доларів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

6 причин вибирати Chromebook замість ноутбука Windows

Знайдіть якомога більше розумних причин вибрати Chromebook замість ноутбука Windows. Займіться якомога глибше, охоплюючи все: від ціни та якості збірки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -