Реклама

Huawei офіційно представила розумну подушку Smart Choice Mok Planet

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei офіційно представила розумну подушку Smart Choice Mok Planet Smart Latex Pillow, яка дозволяє моніторити частоту серцевих скорочень і багато інших даних. Пристрій пропонується за ціною близько 70 доларів.

Подушка Huawei Smart Choice Mok Planet Smart Latex Pillow має двошарову конструкцію, вона складається з латексного шару завтовшки 9 см з додатковим знімним збільшенням на 2 см. Висота подушки може регулюватися в залежності від анатомічних особливостей людей.

Зміст натурального латексу досягає 93%. Вона володіє чудовою пружністю і може відмінно підтримувати шию і знижувати тиск. Усередині подушки є десятки тисяч пористих отворів, які забезпечують природну вентиляцію і зберігають відчуття свіжості. Подушка відповідає протигрибковиму стандарту, ступінь захисту від кліщів становить 99%, а вміст формальдегіду зведено до нуля.

В розумні латексні подушки вбудовані ультратонкі неіндуктівний датчики, які можуть відстежувати дані про сон, такі як частота серцевих скорочень, частота дихання, цикл сну, кількість поворотів, кількість разів, коли голова піднімалася з подушки і так далі.

Huawei офіційно представила розумну подушку Smart Choice Mok Planet

З додатком Huawei Smart Life ця подушка може фіксувати дані про ваш сон і створювати щоденні, щотижневі та щомісячні звіти.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чи шкодить Вашому телефону підзарядка протягом ночі

Думки експертів з цього приводу різняться. Проте більшість з них, все-таки не радить заряджати смартфони протягом цілої ночі та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -