Реклама

Huawei вивчає технологію камери під екраном

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз надзвичайно велика конкуренція між виробниками смартфонів і кожна компанія старається вводити якісь нові функція першою. Виробники стараються максимально повно використовувати дисплей смартфона і одночасно робити його приємним для ока.
Як повідомляється, компанія Huawei вивчає технологію камери під екраном. Ця технологія виглядає цілком перспективною, оскільки такі гіганти як Xiaomi та Samsung також зайнялися цим. Як бачимо конкуренція з’явилася і зараз тільки варто очікувати на перші смартфони з такими камерами.

Нагадуємо: Huawei презентує новий розкладний смартфон вже в найближчий час.

Технологія камери під екраном буде працювати за тим принципом, що в тій зоні, де розміщується камера, буде прозоре скло. Якщо ви не будете використовувати камеру, то ця область буде такою ж як і весь дисплей. Якщо ж будете вмикати камеру, то область буде ставати прозорою. Технологія дійсно виглядає цікаво.
Також відомо, що Huawei може представити перший смартфон з такою камерою в другому півріччі. Як ми знаємо, на друге півріччя запланований реліз Huawei Mate 40, можливо цей смартфон вже отримає таку технологію.
Будемо очікувати на нову інформацію і слідкувати за тим, хто випустить перший смартфон з такою камерою.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Ericsson оголосила війну компанії Samsung. Відомі подробиці

Компанія Ericsson оголосила війну компанії Samsung. Відомі подробиці. Як повідомляється, Ericsson подала позов проти Samsung в США, звинувативши південнокорейського...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -