Реклама

Як очистити кеш у браузері Safari

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви помітили, що ваш веб-переглядач Safari працює трохи повільніше, ніж зазвичай, або його трохи турбує кількість файлів cookie, які відстежують вас? Очищення кешу може стати відповіддю на ваші проблеми. 

Цікаво: Названо переваги та недоліки використання розширень в браузерах.

Якщо ви дійсно дбаєте про свою цифрову конфіденційність, ми також рекомендуємо встановити VPN , але в іншому випадку очищення кешу — чудовий початок.

Кеш-пам’ять існує для запам’ятовування розділів веб-сайтів, що дозволяє їм швидше завантажуватися при наступному відвідуванні. Однак переповнений кеш-пам’ять може зменшити обсяг пам’яті вашого пристрою та спричинити роботу веб-сайтів.

Ваш кеш також може містити особисту інформацію, що означає, що ви можете поставити під загрозу свою конфіденційність, не очищаючи його регулярно. 

Читайте далі, щоб дізнатися, як очистити кеш-пам’ять у браузері Apple Safari на iPhone або iPad, або прокрутіть униз, щоб дізнатися, як це зробити на Mac…

Коротка версія 

  1. Відкрийте налаштування 
  2. Торкніться Safari 
  3. Торкніться Очистити історію та дані веб-сайту 
  4. Торкніться Очистити історію та дані

Як очистити кеш у Safari

Крок 1. Відкрийте налаштування свого пристрою

Цей посібник навчить вас, як очистити кеш на iPhone або iPad. Щоб дізнатися, як це зробити на Mac, прокрутіть цю сторінку донизу.

Крок 2. Торкніться Safari

Можливо, вам знадобиться прокрутити вниз або здійснити пошук у налаштуваннях, щоб знайти його.

Крок 3. Торкніться Очистити історію та дані веб-сайту

Ви також можете очистити кеш, не стираючи історію перегляду. Перейдіть до кінця цієї сторінки, щоб дізнатися, як це зробити, або продовжуйте читати, щоб очистити історію разом із кеш-пам’яттю.

Крок 4. Торкніться Очистити історію та дані, щоб підтвердити

Ось і все! Ви очистили кеш.

Вирішення проблем

Чи можу я очистити кеш, не видаляючи історію перегляду?

Так, ти можеш. Коли ви досягнете налаштувань Safari, натисніть «Додатково», а потім «Дані веб-сайту». Потім просто натисніть «Видалити всі дані веб-сайту».

Як очистити кеш на Mac?

Щоб очистити кеш на комп’ютері Mac, відкрийте Safari, натисніть «Safari» у верхній панелі та натисніть «Налаштування» у спадному меню. Потім виберіть вкладку «Конфіденційність» і натисніть «Керувати даними веб-сайту». 

Звідти ви можете видалити дані з певних веб-сайтів або очистити їх все одним кліком.

Цікаво: Названо 3 типи даних, які не рекомендується зберігати в браузері.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як налаштувати сповіщення від ПриватБанку

Коли ви активно користуєтесь банківською карткою, то хочете знати про усі транзакції, списання та надходження коштів. Для зручності ПриватБанк...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -