Реклама

Як перші користувачі оцінили Xiaomi 12S Ultra?

Останні Новини

Xiaomi 12S Ultra лише 10 днів тому став продаватись в Китаї. Фанати цього бренду вже встигли придбати нову модель та висловити про неї думку. Виявляється, як показано на китайському сайті із відгуками, майже всі 100% людей задоволені поки що цим смартфоном. Він дійсно склав хороше враження та зміг його виправдати.

Також повідомляється, що версія моделі із найменшим із пропонованих об'ємом пам'яті 8 Гб оперативної та 256 Гб вбудованої, зараз майже розкуплена. Її дуже мало залишилось на китайському ринку. Натомість всі інші Xiaomi 12S Ultra із більшою кількістю місця є в достатній кількості і немає проблем із замовленням.

Цікаво: Redmi Note 11S 5G – шостий смартфон із лінійки Xiaomi

Хочемо нагадати, що найбільшою перевагою новинки є камера. Це Leica із датчиком Sony IMX989 в 50 Мп та другою камером 48 Мп. Знімки виходять надзвичайно якісні та професійні. Окрім цього смартфон оснащений процесоромSnapdragon 8 Plus Gen 1, який відрізняється своєю потужністю та продуктивністю. Дисплей 6,73 дюймовим AMOLED з розширенням 2К. Акумулятор підтримує дуже швидку зарядку 67 Вт та має ємність 4860 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcemydrivers
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В очікуванні Xiaomi Mi Mix 4

Дуже багато шанувальників і фанатів в очікуванні Xiaomi Mi Mix 4. Очікується, що дату прем’єри мають оголосити в найближчий...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -