Реклама

Як відключити темний режим Google на мобільному

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Програми Google і Chrome підтримують темний режим, дізнайтеся, як змінити колір Google на мобільному пристрої.

Існує кілька способів вимкнути темний режим Google на мобільному пристрої. Хоча темний режим економить заряд акумулятора , не всі користувачі пристосовуються до чорного екрана, що також допомагає зменшити негативний вплив синього світла на очі.

Цікаво: Чи варто переходити з Google Chrome на інший браузер?

Якщо ви активували нічний режим і не знаєте, як скасувати дію, дивіться нижче, як вимкнути темний режим Google на мобільному пристрої. У посібнику показано, як змінити тему Google за допомогою програми Chrome , доступної для Android та iPhone ( iOS ), за допомогою пошукової системи та налаштувань операційної системи.

Крок 1. Відкрийте програму Google Chrome на телефоні та торкніться меню з трьома крапками. Перейдіть в «Налаштування»;

Крок 2. Проводьте пальцем вниз, доки не дійдете до «Теми». Торкніться опції, а потім виберіть «Очистити». Дія змінить колір і негайно зробить Google зрозумілим;

Крок 3. Ви також можете видалити чорний екран Google на мобільному за допомогою пошукової системи. Коли він відкритий у браузері, торкніться значка налаштувань і перейдіть до розділу «Зовнішній вигляд», де буде вибрано опцію «Темна тема»;

Крок 4. Натисніть «Світла тема», щоб вимкнути темний режим Google на мобільному пристрої.

У додатку Google більше немає власної кнопки для включення або вимкнення темного режиму, зміни теми відповідно до налаштувань операційної системи. Якщо система працює в світлому режимі, на екрані Google з’явиться білий фон; якщо він працює в нічному режимі, програма матиме чорний фон.

Цікаво: Названо маловідому функцію безпеки в браузері Google Chrome.

Отже, просто вимкніть темний режим ОС, щоб змінити колір Google на мобільному. На Android перейдіть до «Налаштувати», торкніться меню «Дисплей» і розгорніть розділ «Додатково». Потім просто вимкніть перемикач «Темна тема».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Топову версію Apple iPhone 13 вперше в 2022 році віддають із знижкою

Цей, 2022 рік, розпочався досить вдало, якщо дивитися на знижки, які пропонують українські інтернет-магазини. Найбільшу увагу українців привертають саме...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -