Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Як закрити кредит без подальшого нарахування боргу

Як закрити кредит без подальшого нарахування боргу

0

Оформлення кредитів сьогодні продовжує зростати, відповідно і питань щодо нього є велика кількість. Зараз ми поговоримо про погашення кредиту, а точніше, як закрити кредит без подальшого нарахування боргу.

Так, такі ситуації можливі, особливо якщо у вас були підключені додаткові банківські послуги, преміальне обслуговування, послуги страхування, тощо. Такі послуги, зазвичай, під час користування кредитом надаються на пільгових умовах, а от після закриття, їх вартість зростає до стандартної. Таким чином і можуть з’явитись борги, про які ви не знатимете. Також така ситуація можлива на фоні встановлених виконавчих проваджень.

В будь-якому випадку, вам потрібно буде повертати нараховані борги. Саме тому, закриваючи кредит в банку чи інших фінансових установах, вам потрібно закрити і сам рахунок, а також можна запросити в банку довідку, яка буде підтверджувати, що заборгованість вами перед банківською установою відсутня.

Також нещодавно стало відомо, що через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version