Home Новини сучасних технологій Instagram отримав нові можливості в зв’язку з своїм 10-річчям

Instagram отримав нові можливості в зв’язку з своїм 10-річчям

0

Instagram отримав нові можливості в зв’язку з своїм 10-річчям. Як повідомляє TechCrunch, нова приватна карта історій і календар пропонують користувачам ретроспективу історій і фотографій, якими вони поділилися за останні три роки. Користувачі можуть отримати доступ до нової карти історій і щомісячного календаря в розділі «архів» в своєму профілі. Instagram також анонсував нові функції захисту від знущань, які покликані автоматично приховувати потенційно образливі коментарі. Однак приховані коментарі сайту не видаляються повністю, і їх все ще можна переглянути, натиснувши кнопку «Переглянути приховані коментарі».

Instagram отримав нові можливості в зв'язку з своїм 10-річчям

Instagram також розширює свої попередження про потенційно образливі коментарі, коли люди неодноразово намагаються їх опублікувати. У додатку вже є функція, яка повідомляє користувачеві, коли їх коментар може вважатися образливим, даючи можливість подумати і внести зміни перед тим, як опублікувати його. Тепер ця функція буде націлена на явних тролів, які свідомо ображають інших користувачів. Щоб відсвяткувати 10-річчя, Instagram дозволяє користувачам змінити значок програми на головному екрані. Користувачі можуть вибирати між рядом нових і класичних значків в відтінках оранжевого, жовтого, зеленого, фіолетового, чорного, білого та інших кольорів.

Щоб отримати доступ до нових піктограм, відкрийте розділ налаштувань в додатку і проведіть пальцем вниз по екрану. Вгорі меню повинен спочатку з'явитися стовпчик зі смайликами, після чого з'являться значки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version