Реклама

Інструкція по перевірці стану акумулятора смартфонів Xiaomi

Останні Новини

В сучасних смартфонах є дуже багато характеристик, які люди враховують під час покупки та користування. Але одним із найбільш важливих деталей залишається батарея. Важливо, щоб вона працювала добре та тримала заряд довгий час. З часом акумулятор стає гірший, як і інші деталі, тому варто розуміти в якому стані він знаходиться та чи на довго ще вистачить. Смартфони бренду Xiaomi відразу передбачили це і зробили можливість в будь-який час перевірити батарею на справність та дізнатись кількість зроблених циклів. Для тих, хто не знає, цикл – це заряд акумулятора від 0 до 100%.

Дізнатися усю інформацію про батарею на смартфонах Xiaomi можна за допомогою прихованого меню. Доступ до нього отримується після введення комбінації. Як це зробити? Ви відкриваєте клавіатуру для набору номерів та прописуєте наступні символи: * # * # 6485 # * # *. Далі натискати нічого не потрібно, адже таблиця з усією потрібною інформацією з'явиться автоматично на екрані. Єдине, що потрібно знати, це значення деяких позначок. Це дивіться нижче:

MB_06 - це сповіщення про загальний стан батареї. Все написано англійською мовою, але доволі доступно. Наприклад, якщо ви бачите слово good, то це означає, що з акумулятором все в порядку. Аналогічно і з іншими словами.

Цікаво: Відомо, як встановити на екран блокування смартфона Xiaomi своє зображення, якщо стоїть неоригінальна тема

MF_00 - під цими символами можна побачити реальний заряд батареї та порівняти його з тим, що по факту ви бачите.

MF_02 - тут показана вся кількість циклів, які були за існування даного смартфона.

Батареї із літію з часом зношуються із-за різних хімічних процесів всередині. Саме по цій причині їх варто час від часу перевіряти. Приховане меню Xiaomi дуже допомагає в цьому. По ньому можна дізнатись всю вищенаписану інформацію та визначити чи варто замінювати акумулятор, чи він ще прослужить трохи часу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei дає відсіч санкціям проти неї

Останнім часом новини щодо компанії Huawei є невтішними. Такі країни як США та Великобританія ввели санкції проти технологій Huawei...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -