Реклама

Хакери за допомогою iPhone викрадали в користувачів біткойни

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що хакери за допомогою iPhone викрадали в користувачів біткойни. Вони обманним шляхом завантажили в App Store підроблену програму і вкрали з її допомогою криптовалюти на суму 1,6 млн доларів.

Мова про програму Trezor. Деякі користувачі iPhone, побачивши цей додаток в App Store, вирішили, що він представляє з себе компаньйона для однойменного апаратного криптогаманця. Одним з таких користувачів став чоловік на ім'я Філіп Христодулу, який позбувся порядку 600 000 доларів через додатки Trezor. Відзначається, що хакери дістали дані для входу, введені користувачем, і списали всі його кошти.

В цілому таким чином зловмисникам вдалося вкрасти криптовалюта на загальну суму 1,6 млн доларів. У магазині App Store, який позиціонується як безпечна платформа, підроблений додаток потрапив обманним шляхом. Так, хакери описали Apple свою програму як засіб для шифрування файлів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Очікується великий дефіцит смартфонів Apple iPhone 12

Як повідомляє Digitimes, на ринку очікується великий дефіцит смартфонів Apple iPhone 12. Причиною є реакція Apple на порушення умов...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -